Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt

Betaalmethoden

iDEAL - Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je betaalt niets extra’s. Een bestelling die betaald is met iDEAL heb je binnen 2-3 werkdagen in huis.

Maestro Maestro is een beveiligde online betaalmethode. Tijdens uw aankoop op het internet wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. U wordt hier geïdentificeerd met behulp van uw wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en u bent zeker van een veilige betaling.

Creditcard (Mastercard en Visa) - Een andere veel gebruikte online betaalmogelijkheid is het betalen via je creditcard. Deze methode is snel en eenvoudig. De betaling wordt verwerkt als iedere andere creditcard betaling. Iedere transactie wordt direct verwerkt via SSL. Dit staat voor Secure Sockets Layer en betekent dat de overdracht van creditcardgegevens beveiligd plaats vindt. Online betalen werkt als volgt: je vult de volgende gegevens in: de creditcardmaatschappij (MasterCard of Visa), het creditcardnummer, de naam op de creditcard, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (op de achterkant van de creditcard), ook wel CVC code genoemd. Vervolgens worden deze gegevens beveiligd doorgestuurd, waarna het autorisatie proces van start gaat. Naast een betaling met iDEAL is dit een snelle manier van betalen waardoor je je bestelling snel in huis hebt.

Vooraf overmaken - Bij Vooraf overmaken dien je vooraf het totaalbedrag over te maken aan Multisafepay. Multisafepay is de Payment Service Provider (PSP) die onze betalingsprocessen verwerkt. Wanneer je voor deze methode kiest dan worden alle benodigde gegevens duidelijk vermeld op het scherm en in een mail van de orderbevestiging die je ontvangt. Belangrijk hierbij is dat je altijd het betalingskenmerk vermeld bij het overmaken van het bedrag. Hierdoor wordt de transactie sneller verwerkt. Zodra het totaalbedrag is binnen gekomen meldt Multisafepay dit aan ons zodat wij je bestelling kunnen versturen. Doordat het enkele dagen kan duren voordat de betaling binnen is, is deze betaalwijze niet aan te raden als je de bestelling snel in huis wilt hebben. 

Bancontact - Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Sofort Banking - is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland (enkel EUR)
  • Polen (enkel EUR)
  • Italië
  • Spanje
  • België
  • Nederland