Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt

Garantie & retourneren

Garantie

Wij geven 3 maanden garantie op onze producten vanaf de dag die vermeld staat op het besteloverzicht. Dit overzicht is tevens je garantiebewijs dus wij raden je aan dit goed te bewaren. In de volgende gevallen vervalt het recht op garantie:

  • Natuurlijke slijtage
  • Vlekken veroorzaakt door parfum
  • Beschadiging van kralen door contact met (regen)water
  • Onderdelen die afgeven na contact met (regen) water
  • Klachten die ontstaat zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden

Alle Beadies sieraden zijn handgemaakt en worden onder andere gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, schelp, metaal en halve edelstenen. Hierdoor kunnen de geleverde materialen soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen. 

Retourneren

Retourneren van alle losse onderdelen (zoals kralen, bedels, benodigdheden etc.) is helaas niet mogelijk.


Retourneren van sieraden en accessoires is mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Zodra wij het product hebben ontvangen maken wij het totaalbedrag binnen 5 werkdagen aan je over. Retourneren van de zending dient te geschieden met dezelfde verzendwijze als waarmee je de bestelling hebt ontvangen. De kosten voor het retour zenden worden niet door Beadies vergoed. Retour gezonden items zonder track&trace kunnen wij niet vergoeden indien de zending niet bij ons aankomt. Beadies heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd. 

Je kunt het product terug sturen naar:
Beadies
Afdeling Webshop
Oudegracht 193
3511 NG  Utrecht

Vergeet niet de volgende gegevens toe te voegen:

  • Het ordernummer van je bestelling 
  • Je volledige naam