Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt

Levertijd & verzenden

Levertijd

Alle bestellingen die maandag t/m vrijdag voor 15:00 worden geplaatst worden nog diezelfde dag in behandeling genomen. Alle bestellingen die na 15:00 worden geplaatst nemen wij de dag erna in behandeling. Alle bestellingen die op vrijdag na 15:00 worden geplaatst nemen wij de daarop volgende maandag in behandeling. De levertijd is doorgaans 1-2 werkdagen.

Verzenden

Wij versturen je bestelling via Intrapost in een neutrale luchtkussenenvelop. Kies je voor Brievenbuspakje (€ 3,95) dan is je zending traceerbaar en wordt het door de brievenbus gedaan. Je ontvangt hiervoor een mail met een track & trace nummer zodra je zending door PostNL is gescand. Kies je voor de optie reguliere verzendkosten (€ 2,95) dan versturen wij je bestelling zonder track & trace. Ook deze zending gaat door de brievenbus. Houdt er rekening mee dat een vermiste bestelling dan niet door ons kan worden getraceerd. Wij berekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven € 50,- binnen Nederland.

De verzendkosten voor landen binnen en buiten Europa worden per land berekend en getoond tijdens het bestelproces. 


Pick up in store

Je kunt je bestelling ook ophalen in Beadies UTRECHT

Plaats je bestelling voor 12:00 uur dan ligt je pakketje dezelfde dag al klaar. Je krijgt hierover een mailtje of telefoontje. Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op via 030-2312966.

Pick up in store tijden

Maandag:     10:00 - 18:00
Dinsdag:      10:00 - 18:00
Woensdag:  10:00 - 18:00
Donderdag:  10:00 - 18:00
Vrijdag:         10:00 - 18:00

LET OP: Ophalen in Amsterdam is op dit moment NIET mogelijk. Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op met 030-2312966.

Verzendkosten

Nederland

  • brievenbuspost zonder track & trace € 2,95
  • brievenbuspakje met track & trace € 3,95
  • bestellingen boven € 50,- worden gratis verzonden

Europa

  • per land verschillend v.a. € 4,95

Veilig verzenden

In verband met de veiligheid worden alle bestellingen verzonden in een neutrale envelop. Wij vermelden alleen onze adresgegevens op de envelop. De luchtkussenenvelop zorgt ervoor dat de sieraden niet beschadigd raken tijdens het verzenden. Mocht je bestelling toch beschadigd aankomen dan valt dit onder de garantie. Meer informatie hierover lees je onder Garantie en Retourneren.

Nalevering

Wanneer je losse onderdelen bestelt en achteraf een bepaald artikel vergeten bent bestaat er geen mogelijkheid om dit te laten naleveren. Het is helaas niet haalbaar om voor een kleine nalevering alle bijbehorende handelingen te verrichten.

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (€) inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Privacy policy

Wanneer je een bestelling plaatst bij Beadies vragen wij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over je bestelling en zullen niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Je persoonlijke gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Wij zullen je tijdens het bestelproces vragen of we je via e-mail op de hoogte mogen houden van nieuwe producten, interessante aanbiedingen of nieuwtjes. Je kunt zelf aangeven of je hier wel of geen interesse in hebt.