Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt

Materiaal informatie

Nikkelvrij

Alle Beadies sieraden en onderdelen worden gemaakt van anti-allergische materialen. Als wij metaal verwerken in onze sieraden maken wij gebruik van nikkelvrije metalen. Sommige materialen zijn verzilverd of verguld.

Verzilverd en verguld 

Sommige materialen die wij gebruiken in onze sieraden zijn verzilverd of verguld. Dit betekent dat het nikkelvrije metaal extra is voorzien van een laagje zilver of goud. Verzilverde en vergulde sieraden gaan langer mee door de sterkte coating. Door het gebruik van het laagje zilver en goud verkleuren deze sieraden minder snel en heb je er langer plezier van. Lees voor lang behoud van je sieraad onze tips bij 'Behoud van je sieraad'. Indien een sieraad of losse bedel verguld of verzilverd is staat dit aangegeven in de omschrijving van het artikel.

Beleef langer plezier van je Beadies!

Voorkom contact met

  • Parfum, creme en bodylotion. Gebruik geen parfum of bodylotion op de plaatsen waar je het sieraad draagt (pols of hals).
  • Water en vocht. Denk aan afwassen, douchen, zwemmen, sporten etc. Laat je Beadies bijvoorbeeld niet liggen in de badkamer, condens kan op lange termijn verkleuring veroorzaken. 
  • Verkleuring kan ook optreden door de zuurgraad van je huid. Bij de ene persoon gebeurt dit sneller dan bij de ander.