Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt
De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

Jawel, terug van weg geweest: de bedelketting. En we kunnen het weten want zo'n 20 jaar geleden maakte we aan de lopende band de meest uiteenlopende bedelkettingen en armbanden bij Beadies.Toen een enorme hit en inmiddels is deze trend weer volop terug.

Schakelkettingen zijn nog steeds enorm in trek. Het leuke is dat er zoveel soorten zijn dat je altijd een ketting vindt die bij je past. Van fijn subtiel tot super chunky grof. Daarbij is er een hang naar het eigen maken en personaliseren van sieraden met bedels. En dat kan perfect met bedels aan je ketting. Bij ons vind je bedels in vele soorten. Gekleurde gouden bedels met emaille en zirconia steentjes of bedels van halfedelsteen. Vele hiervan zijn van eigen ontwerp waardoor je altijd een sieraad hebt dat niemand anders heeft.

We hebben een aantal opties voor jouw eigen unieke bedelketting.

Allereerste hebben we voor de echte DIY-er een basis setje waarmee je makkelijk en snel je eigen bedelketting maakt. Dit setje bestaat uit:

  • Stainless steel ovale schakel van 45 cm
  • Boeislot 1 x
  • Zakje bevestigingsringetjes

setje basis onderdelen om zelf je eigen bedelketting mee te maken.

gouden schakel met gekleurde bedels om zelf een bedelketting te maken

Het enige dat je nog hoeft te doen is je favoriete bedels uitzoeken. En dat is natuurlijk het leukste. Je hebt alleen nog een platbektang nodig. Wat betreft het aantal bedels: dat is persoonlijk. Met 5 of 7 bedels kun je al goed een leuke ketting maken. Let er goed op dat de bedels recht hangen. Dit lukt door de ketting omhoog te houden en zo de juiste schakel te bepalen waar je de volgende bedel aan bevestigt. Als je een oneven aantal schakels aan houdt hangt de volgende bedel recht. Bij onze kettingen zijn dat 3 schakels.

Word je hier nerveus van? En wil je niet zelf maken maar wel zelf bedenken? Kies dan gewoon in onze winkels in Amsterdam en Utrecht jouw favoriete bedels en laat de ketting door ons maken! Meestal duurt dit een dag maar als je geluk hebt kun je je ketting (of armband) dezelfde dag alweer ophalen. De kans is groter als je in de ochtend je opdracht aan ons doorgeeft.

verschillende kleurrijke gouden bedels om aan je bedelketting te hangen

Geen tijd of zin om na te denken? Dan ga je toch gewoon voor onze kant en klare bedelkettingen! Genoeg keuze en snel in huis. 

verschillende gouden bedelkettingen met gekleurde bedels

Het grote voordeel van bedelkettingen en armbanden is dat je ze eindeloos kunt combineren. Bijvoorbeeld met een korte kralenketting of juist met een langere ketting. Daarnaast kun je je ketting uitbreiden met meerdere bedels. Wekelijks ontwerpen we nieuwe bedels en vullen we onze collectie hiermee aan.
Een bedelketting is een must-have voor iedere sieraden liefhebber. En natuurlijk erg  leuk om cadeau te geven. Met zit een origineel en handgemaakt sieraad zit je altijd goed!
De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

Jawel, terug van weg geweest: de bedelketting. En we kunnen het weten want zo'n 20 jaar geleden maakte we aan de lopende band de meest uiteenlopende bedelkettingen en armbanden bij Beadies.
Lees verder
verschillende kleurrijke onderdelen zoals kralen en bedels om zelf oorbellen van te maken

DIY Zelf oorbellen maken

Iedereen kan het! Super makkelijk en leuk. Zo heb je snel je eigen Earparty.
Lees verder
Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

One piece oorbellen, een trend die je niet mag missen!
Lees verder