Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt
3 Tips voor het verzorgen van sieraden

3 Tips voor het verzorgen van sieraden

Als je goed voor je sieraden zorgt, dan blijven ze veel langer mooi. Daarom bij deze drie tips om je sieraden te verzorgen. Zo heb je er lekker lang plezier van!

  1. Bewaar sieraden op een droge en koele plek. Vocht en hitte kunnen leiden tot corrosie of vervorming van sieraden. Laat je sieraden dus niet op de badkamer liggen, daar is het vaak vochtig en dat heeft invloed op de materialen. Vermijd ook het bewaren van sieraden in direct zonlicht of dicht bij verwarming.

  2. Wees voorzichtig bij het dragen van sieraden. Vermijd contact met chemicaliën, zoals parfum, haarlak en lotion.Doe bijvoorbeeld eerst je parfum op en daarna pas de sieraden.

  3. Het beste is om je sieraden af te doen wanneer je gaat zwemmen of sporten, omdat ze beschadigd kunnen worden door chloor of zweet.Wij letten al 25 jaar op de juiste kwaliteit en prijs verhouding van onze sieraden. De zeer sterke plating middels e-coating zorgt ervoor dat je sieraad lang mooi blijft

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

Jawel, terug van weg geweest: de bedelketting. En we kunnen het weten want zo'n 20 jaar geleden maakte we aan de lopende band de meest uiteenlopende bedelkettingen en armbanden bij Beadies.
Lees verder
verschillende kleurrijke onderdelen zoals kralen en bedels om zelf oorbellen van te maken

DIY Zelf oorbellen maken

Iedereen kan het! Super makkelijk en leuk. Zo heb je snel je eigen Earparty.
Lees verder
Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

One piece oorbellen, een trend die je niet mag missen!
Lees verder