Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt
turorial how to make a charm bracelet

Tutorial Charm Bracelet

Welke materialen heb je nodig:

  • 2 platbektangen: Wij werken altijd met 2 platbektangen omdat dit de beste manier is om de ringetjes op de juiste manier te openen en te sluiten. We begrijpen dat je dit misschien niet in huis hebt of dat je er maar 1 hebt. Let er dan extra goed op dat de uiteinden van de ringetjes goed op elkaar aansluiten. Daar gaat het namelijk vaak mis.
  • bevestigingsringetjes (open rings): per bedel gebruik je 1 ringetje
  • bedels: een oneven aantal is vaak het mooiste aan een bedelketting. Denk bv aan 5, 7 of 9 bedels. Bij een armband maakt het aantal minder uit omdat de armband om je pols beweegt.
  • basis schakelarmband: deze hebben wij in het goud of zilver.

In de video hieronder zie je hoe je de ringetjes op de juiste manier opent. Met deze techniek blijft de vorm de ring mooi rond.

Als een bedel een voor- en achterkant heeft let dan goed op of je de bedel met de goede kant naar voren bevestigt.

Tussen de bedels kun je het beste 1 of 3 schakels afstand aanhouden. Zo hangen de bedels allemaal hetzelfde aan de schakel.

Wil je wel graag een eigen ontwerp bedelketting of bedelarmband maar niet zelf maken? Dat kan ook! Kies jouw favoriete bedels en wij zorgen dat jouw ontwerp door ons wordt gemaakt. Easy peasy.

turorial how to make a charm bracelet

Tutorial Charm Bracelet

Hoe maak je een bedelarmband? Wat heb je nodig? We laten het je graag zien!
Lees verder
Tutorial Metaaldraad en Knijpkralen

Tutorial Metaaldraad en Knijpkralen

Een groot deel van onze kralensieraden zijn geregen op metaaldraad. Een eenvoudige techniek die je aan de hand van deze tutorial snel onder de knie hebt!
Lees verder
Tutorial Schuifknoop

Tutorial Schuifknoop

De meest gevraagde techniek in onze winkels! Want hoe maak je nu die handige schuifknoop voor een verstelbaar armbandje? We laten het je graag zien!
Lees verder