Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt
Miyuki Delica 11/0 kralen

Miyuki Delica 11/0 kralen

Als je op zoek bent naar prachtige kralen voor het maken van sieraden, zijn Miyuki delica 11/0 kralen de perfecte keuze. Deze kralen zijn zeer populair onder sieradenmakers vanwege hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid.

Miyuki delica kralen hebben een diameter van ongeveer 2 mm, hebben een rijggat van 0,8 mm en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zoals mat, glanzend en iriserend. Ze zijn perfect voor het maken van armbanden, kettingen, oorbellen en andere soorten sieraden.

Een van de voordelen van Miyuki kralen is dat ze zeer gelijkmatig van grootte zijn en een consistente vorm hebben. Hierdoor kun je strakke en nauwkeurige patronen creëren met een prachtige uitstraling. Bovendien zijn deze kralen zeer duurzaam en behouden ze hun kleur en glans langdurig.

Een ander voordeel van Miyuki delica 11/0 kralen is dat ze compatibel zijn met verschillende soorten draden en koorden, waaronder metaaldraad, Miyuki beading rijgdraad, elastiek rijgdraad en ons 0.8mm koord. Hierdoor kun je als echte DIY-er creatieve ontwerpen maken en experimenteren met verschillende materialen. Om het rijgen makkelijker te maken kun je gebruik maken van een rijgnaald.

Als je net begint met het maken van sieraden, zijn Miyuki delica kralen een geweldige keuze vanwege hun gebruiksgemak. Of je nu net begint met sieraden maken of al ervaren bent, deze kralen zijn een must-have voor elke sieradencollectie. Wij geven je in onze collectie eindeloos veel sieraden inspiratie. Neem voor meer leuke Miyuki-sieraden (die je ook heel makkelijk zelf maakt) ook eens een kijkje op onze Instagram. 

 Met onze Beadies Tutorials maak je makkelijk je eigen Miyuki Delia armbandje of ketting. Have fun!  

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

Jawel, terug van weg geweest: de bedelketting. En we kunnen het weten want zo'n 20 jaar geleden maakte we aan de lopende band de meest uiteenlopende bedelkettingen en armbanden bij Beadies.
Lees verder
verschillende kleurrijke onderdelen zoals kralen en bedels om zelf oorbellen van te maken

DIY Zelf oorbellen maken

Iedereen kan het! Super makkelijk en leuk. Zo heb je snel je eigen Earparty.
Lees verder
Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

One piece oorbellen, een trend die je niet mag missen!
Lees verder