Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat je ook vast leuk vindt
Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Yes! Tegenwoordig is het niet meer nodig om een paar oorbellen te kopen. Je kunt bij Beadies ook oorbellen per stuk kopen. Deze one piece oorbellen zijn ideaal voor als je graag verschillende oorbellen naast elkaar draagt, maar niet direct vast wilt zitten aan een paar oorbellen. Als je meerdere gaatjes in je oor hebt is dit super handig. Het maakt het ook makkelijker om je sieraden collectie uit te breiden zonder al te veel geld uit te geven. Je houdt namelijk geen oorbellen over die je misschien niet draagt.  
kleurrijke gouden oorbellen per stuk
Daarnaast is de One Piece Oorbellen trend een perfecte manier om je eigen unieke stijl te creëren. Mix en match jouw favoriete oorbellen met elkaar en draag elke dag een andere earparty. Je kunt met one piece oorbellen heel makkelijk verschillende combinaties maken. Daardoor heb je meer mogelijkheden die passen bij je stemming en outfit. Wil je de volgende dag een andere look? Dan hoef je maar één oorbel te wisselen en je hebt een nieuwe earparty.
Het werkt goed om oorbellen van verschillende afmetingen met elkaar te combineren in één oor. Of draag bijvoorbeeld een stud in een tweede of derde gaatje. Het ziet er vaak mooi uit als je de kleinste oorbel in het laatste gaatje draagt. Bij Beadies hebben we een breed scala oorbellen per stuk van fijne oorringetjes met edelstenen tot studs en oorbellen met kleurrijke gouden bedels. Uniek, gemaakt van zorgvuldig uitgezochte materialen èn betaalbaar.

Al met al is het dragen van oorbellen per stuk een trend die steeds populairder wordt. Het biedt meer flexibiliteit, creativiteit en persoonlijkheid aan je sieraden collectie. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en subtiele look of een opvallende statement wilt maken, het dragen van oorbellen per stuk is zeker de moeite waard om te proberen.

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

De allergrootste sieradentrend van nu: De Bedelketting

Jawel, terug van weg geweest: de bedelketting. En we kunnen het weten want zo'n 20 jaar geleden maakte we aan de lopende band de meest uiteenlopende bedelkettingen en armbanden bij Beadies.
Lees verder
verschillende kleurrijke onderdelen zoals kralen en bedels om zelf oorbellen van te maken

DIY Zelf oorbellen maken

Iedereen kan het! Super makkelijk en leuk. Zo heb je snel je eigen Earparty.
Lees verder
Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

Oorbellen Per Stuk: Waarom zijn ze zo populair?

One piece oorbellen, een trend die je niet mag missen!
Lees verder